Bloggen om båtar

Vad menas med det?


skrivet den 09 sep av Admin, klockan:12:48
Vad menas med båtservice egentligen? Beroende på vem man frågar så får man med stor sannolikhet väldigt många olika svar vilket kanske inte är så konstigt eftersom det kan innebära många olika saker. Det kommer ni att se inte minst i den här bloggen där jag har valt att skriva om allt som har med båtar att göra plus service naturligtvis. Jag kommer här att skriva om allt som kan tänkas finnas på en båt. Sedan kommer jag att skriva om båtar som service i form av transportmedel och sedan kommer jag också att skriva inte minst om de stora kryssningsbåtarna och den service som de erbjuder. Det kommer att bli kul och jag hoppas att ni kommer att njuta av det ni läser precis som jag kommer att njuta av det som jag skriver. Jag tycker om allt som har med båtar att göra så det kommer stundtals att bli svårt för mig att begränsa mig kanske men jag ska göra mitt bästa.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt