Bloggen om båtar

Service på kryssningar


skrivet den 09 okt av Admin, klockan:12:52
Det här med att åka på kryssning har blivit ganska populärt på sista tiden tycker jag mig se en trend. Jag har inga belägg för att det är så men jag tycker att det verkar som att allt fler har börjat prata om kryssningar och nu på bara några år så känner jag flera stycken som har åkt på någon sådan här resa. Jag har själv aldrig varit på någon kryssning och jag har frågat de som jag känner varför de har valt att åka på kryssning istället för att åka till ett eller flera specifika länder och vistats där på sin semester och de svarade mer eller mindre samma sak. Nämligen det som var högst upp på listan var att det på en kryssning finns allt. Du har tillgång till allt. Och det är ju just den servicen som kryssningar har som mål också. Att allt ska finns tillgängligt för kunderna och kunderna får ta del av all den service som finns på båten eftersom det ingår i priset.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt