Bloggen om båtar

En ny tanke


skrivet den 12 okt av Admin, klockan:12:53
Medan jag höll på att skriva det förra inlägget så slogs jag av en helt ny tanke kring det här med båtservice och vad det kan innebära. Det slog mig att båtservice faktiskt kan vara en helt annan sak också, nämligen att reparera båtar, att serva båtar. Båtar behöver ju också underhållas på precis samma sätt som bilar och jag har själv aldrig tänkt på hur detta kan gå till. Gör man det själv eller finns det speciella serviceverkstäder för båtar precis som det finns för bilar och så vidare eller hur fungerar det. Jag ska söka lite information om detta och skriva lite mer om detta i de nästkommande inläggen eftersom jag finner det här mycket intressant och viktigt. Jag ska också fråga min bror eftersom han faktiskt äger en båt. Jag tror att han kan en hel del om detta. Det är konstigt att den här tanken inte slog mig tidigare men som man brukar säga: ”Bättre sent än aldrig”.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt