Bloggen om båtar

En trevlig snipa nu till sommaren


skrivet den 05 maj av Admin, klockan:13:17

Jag och min fru har haft stuga på västkusten i drygt 20 år. Stället är magiskt och vi stormtrivs verkligen men vi är nu sugna på att skaffa en båt, då vi har väldigt fina vyer till havs och vi bägge gillar fiska mm. 

En båtmodell som framförallat jag har fatsnat mycket för en snipa. Tycker den har en riktigt stilig design med rundad akter som jag gillar. Tanken är att vi skall ha en liten utombordare också då varken jag eller min fru inte vill ro. 

Så frågan är nu vart köper man dessa där man vet att man får bra kvalité ? Har själv googlat runt en del och hittat en del sidor, men skulle verkligen uppskatta att få tips av någon som har koll.
 


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt